Benefity, lekári, čakacie lehoty? Čo je najdôležitejšie pri zmene zdravotnej poisťovne?

Uvažujete o zmene zdravotnej poisťovne? V relácii Ide o peniaze si prejdeme benefity jednotlivých poisťovní a povieme vám, či práve to je to najdôležitejšie.

02.09.2020 06:00
debata (2)

Ak chce poistenec zmeniť zdravotnú poisťovňu od 1. januára 2021, prihlášku do novej musí podať do 30. septembra 2020.

O tom, či meniť zdravotnú poisťovňu, prečo, podľa čoho sa rozhodovať, na čo najviac prihliadať a ako to napokon všetko urobiť, hovoríme s Mariánom Búlikom, analytikom spoločnosti OVB Allfinanz Slovensko.

Video
O zmene zdravotnej poisťovne s Mariánom Búlikom z OVB Allfinanz Slovensko.

Reláciu si môžete vypočuť aj ako podcast

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #Union #zdravotná poisťovňa #zmena zdravotnej poisťovne #Všeobecná zdravotná poisťovňa #Marián Búlik #Ide o peniaze