Sporte teraz s úrokovou sadzbou 1 % ročne a zafixujte si úrokovú sadzbu 3,9 % ročne na stavebnom úvere

29.11.2022 00:00
PSS, pr, nepouzivat

Istota v období neistôt

Ekonomické turbulencie sa ešte zďaleka nekončia. Ekonómovia a ďalší odborníci predpovedajú, že nás čaká obdobie, pri ktorom si nemôžeme byť istí prakticky ničím. Teda, okrem jednej veci – a tú si teraz predstavíme.

O tom, že kombinácia stavebného sporenia a stavebného úveru je skutočne výhodná, sa klienti presvedčili už minulý rok, pri úspešnom produkte môjDOMOV.

*mojeSPORENIE má tiež ambíciu stať sa veľmi rýchlo populárnym.

mojeSPORENIE – super spojenie

Je naozaj dôležité mať v živote istotu. mojeSPORENIE túto istotu klientom dáva. Teraz prináša úrokovú sadzbu 1 % ročne na vkladoch stavebného sporenia a zaručuje fixnú úrokovú sadzbu 3,9 % ročne na stavebnom úvere. Tento produkt je určený pre klientov, ktorí chcú financovať svoje bývanie. mojeSPORENIE si môže založiť dospelá osoba, ale takisto ho môže založiť rodič svojmu dieťaťu a ak to urobí do 6. roka jeho života, neplatí poplatok za uzatvorenie zmluvy (tarifa JE).

Neprehliadnuteľné benefity

mojeSPORENIE nie je postavené len na výhodných úrokových sadzbách. Jeho ďalšími nespornými výhodami sú aj možnosť prevodu zmluvy na blízku osobu počas sporenia a možnosť získať štátnu prémiu.

Samozrejmosťou je aj ochrana vkladov až do výšky 100 000 €, čo takisto prispieva k pocitu istoty klienta.

Dôvod na oslavu

PSS, Prvá stavebná sporiteľňa počúva svojich klientov a prispôsobuje sa ich potrebám. Už 30 rokov prináša produkty, ktoré rodinám aj jednotlivcom dávajú istotu a pomáhajú im realizovať svoje plány a túžby. Preto sporte teraz s úrokovou sadzbou 1 % ročne a zafixujte si úrokovú sadzbu 3,9 % ročne na stavebnom úvere.

PSS, Prvá stavebná sporiteľňa. Bývanie sa začína u nás.

Viac sa dozviete u expertov na financovanie bývania v PSS, Prvej stavebnej sporiteľni. Navštívte najbližšie obchodné zastúpenie alebo kliknite na www.pss.sk.

Reprezentatívny príklad pre tarifu SE s cieľovou sumou 20 000 €:

Cieľová suma zmluvy o stavebnom sporení je 20 000 € a poskytnutý stavebný úver bude vo výške 10 000 €. Úver bude mať fixnú úrokovú sadzbu 3,9 % ročne a ročná percentuálna miera nákladov je 4,01 %. Celková doba splatnosti je 97 mesiacov. Mesačne budete splácať 120 €, mesačná splátka zahŕňa splátku istiny a úrokov. Celkový počet splátok je 97. Za poskytnutý úver zaplatíte spolu 11 641,62 €. Táto suma zahŕňa poplatok za spracovanie úveru 40 €.

*mojeSPORENIE ponúkame v tarifách SE, JE

odkaz
PSS, moje SPORENIE, pr, nepouzivat
chyba