Túžba po dieťatku? Posilnite spálňu červenou

Podľa feng šuej by mali farby stien v spálni naznačovať energiu jin viac ako jang.

02.07.2011 07:31
Túžba po dieťatku? Posilnite spálňu červenou Foto:
Túžba po dieťatku? Posilnite spálňu červenou
debata

Teplá farba jang
Kto sa však pokúša o bábätko, alebo zlepšiť, zintenzívniť milosný život, mal by pri maľovaní miestnosti, v ktorej s partnerom spáva, voliť teplú farbu jang.

Červená praje spojeniu
A takisto plodnosti. Ak sa márne snažíte o bábätko, skúste si premaľovať stenu. Mala by mať červenú farbu, no pozor na to, aby nebola príliš sýta. V takom prípade vás môže začať iritovať a urobiť veľa neplechy. Spravidla však táto farba zapaľuje vášeň a praje spojeniu. Je vhodné, ak skombinujete červené steny s bielymi plachtami. Dobrou voľbou je aj ružová či broskyňová farba.

Namiesto kvetov granátové jablko
Živé kvety ani iné rastliny v spálni nemajú čo hľadať (dokonca ani na obrazoch, ktoré visia na stenách). Zvlášť nebezpečné sú pivónie. Váš muž by sa mohol vďaka nim začať zaujímať aj o iné ženy – čo zrejme potrebujete zo všetkého najmenej. Namiesto nich si ozdobte nočný stolík alebo podokenicu ovocím. Najlepším druhom, ktorý rovnako posilní plodnosť, je granátové jablko.

Obrazy detí
Na stenu si zaveste obraz detí alebo si na nočný stolík umiestnite zarámovanú fotografiu detí, napríklad krstných detí alebo obrázky synovcov.

Voda preč zo spálne
Voda – vo fontánke alebo v akváriu nepatrí do spálne. Môže priniesť bezsenné noci a okrem toho aj nebezpečné nedorozumenie do vzťahu. Ani namaľovaná voda na obraze vám neprinesie nič pozitívne.

Text: dz pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba