Obrazom: Textílie, riad či doplnky (nielen) na Vianoce

Nadšenci skrášľovania príbytkov určite vedia, kam sa vybrať za nákupom vianočných dekorácií, ozdôb, ale aj klasických doplnkov do bytu, ktoré skrášľujú a často menia celkový charakter domácností.

27.11.2013 10:24
doplnky - H&M Home Foto:
Slávnostné prestieranie a k nemu aj roztomilé tanieriky.
debata

Popri osvedčených značkách ako Ikea, Kika, Casa Mia, Tintinhal či rozličných menších obchodíkoch s bytovými doplnkami pribudne na slovenský trh ďalší producent dekoratívneho a úžitkového tovaru pre domácnosti.

Najmä vo sviatočný čas zužitkujete rozličné...
Textílie v kuchyni, obývačke či spálni?...
+12Drobné doplnky dokážu naozaj veľa.

Reč je o H&M Home – bytovej línii švédskej firmy známej predovšetkým prostredníctvom produkcie odevov. V kolekcii bytových doplnkov sa v aktuálnej sezóne objavujú typické zimné motívy evokujúce vianočnú, ale aj typicky vidiecku estetiku. Nechýba káro, ani červená farba, z materiálov je to okrem klasickej bavlny aj flanel a potom tiež zamat, umelé kožušiny alebo rozlične zdobené materiály.

Okrem textílií nebudú chýbať ani drobnosti do kuchyne, či napríklad doplnky do detských izieb so špecifickým dizajnom prispôsobeným detskej hravosti aj tvorivosti. V galérii vyššie si môžete pozrieť ukážku z kolekcie, ktorá sa už od 28. novembra začína predávať aj na Slovensku.

debata chyba
Viac na túto tému: #doplnky #textílie #bytové prvky