Ceny nehnuteľností sa zreálnia. Ak ale chcete kupovať či predávať, nečakajte

Ak máte v tomto období úmysel kupovať či predávať nehnuteľnosť, ste tu správne. Poradiť sa vám pokúsi a aktuálnu situáciu na realitnom trhu hodnotí Michal Huťan zo spoločnosti CMS Slovensko.

30.04.2020 00:33
debata (63)

Hoci niektoré atraktívne realitné projekty v Bratislave dokonca aj v týchto pandemických dňoch ceny zdvihli, v najbližšom čase dôjde podľa Michala Huťana k zreálneniu cien nehnuteľností. O koľko, záleží od dĺžky pandémie, ale pokles nebude taký prudký, ako počas finančnej krízy v roku 2009, keď sa cena niektorých projektov prepadla až o 40%.

Čo robiť, ak už máte hypotéku schválenú, čo robiť, ak ste o príjem neprišli a stále plánujete kupovať byť a napokon, čo robiť, ak chcete vašu nehnuteľnosť predať? Aká je aktuálna situácia s hypotekárnymi úvermi a aká je šanca ich dnes dostať? A ako kríza postihne segment prenájmov?

O tom všetko je najnovšia epizóda relácie Ide o peniaze. Pozrite si ju.

Video
O aktuálnej situácii na realitnom trhu hovorí Michal Huťan, vedúci oddelenia realitného trhu v spoločnosti CMS Slovensko.

© Autorské práva vyhradené

63 debata chyba
Viac na túto tému: #hypotéka #predaj nehnuteľnosti #slovenský realitný trh #prenájom nehnuteľnosti #Ide o peniaze #koronavírus #Michal Huťan