Dobrý majster nad zlato

Kedysi bolo dobrým zvykom zohnať si remeselníkov v krčme. Chlapi sa poznali, vedeli, kto je elektrikár, kto inštalatér alebo murár, pri pive dohodli čo a kedy treba opraviť, postaviť, aj koľko to bude stáť. Dnes vám pomôže internet.

26.02.2021 00:00
Daibau, PR článok, reklama, nepoužívať

O tom, že nájsť dobrého majstra či stavebnú firmu je niekedy veľmi náročné a stojí to kopu času, nervov i financií, by vedeli rozprávať mnohí. Príbehy, ako dohodnutí remeselníci vôbec neprišli, alebo namiesto pondelka sa ozvali až v stredu, ako bolo treba zháňať nových, aby opravili sfušovanú robotu, alebo nepríjemné naťahovačky o peniaze, zažili mnohí. Ako nájsť spoľahlivého, skúseného dodávateľa, ktorý zadanú prácu urobí kvalitne a načas?

Majstri a firmy z celej krajiny

Prvým krokom pri plánovaní rekonštrukcie, stavby či rozličných opráv, je vyzbrojiť sa trpezlivosťou a sadnúť si k počítaču. Dobrou správou je, že v posledných rokoch sa v digitalizácii stavebníctva mnohé zmenilo k lepšiemu. Dnes si môžete skúseného majstra alebo firmu na zrealizovanie vášho projektu profesionálne, kvalitne a bez meškaní, nájsť prostredníctvom portálu DaiBau.sk. Jeho súčasťou sú aj informácie o nákladoch na plánovaný projekt, určite netúžite po tom, aby sa vám vymkli spod kontroly. Pomôže vám pritom aj kalkulačka prác. Na webových stránkach DaiBau.sk nájdete v prehľadnom členení dodávateľov rôznych druhov stavebných prác a široký výber poskytovateľov služieb. Na platforme existuje viac ako 200 rôznych kategórií stavebných prác. Veľkou výhodou je, že skúseného dodávateľa alebo remeselníka na prácu, ktorú potrebujete, nájdete aj podľa lokality a kategórií prác. Pri zadávaní svojich požiadaviek na prácu myslite na to, že dôkladný popis toho, čo chcete a potrebujete, vám prinesie lepšie spracovanú odpoveď od dodávateľov a remeselníkov. Okrem toho, precízne definované požiadavky budú pre nich signál, že ste seriózny zákazník, pre ktorého sa oplatí pracovať.

Prehľadný zoznam i hodnotenia

Princíp je jednoduchý – vašu požiadavku po zadaní odošle systém miestnym dodávateľom a remeselníkom a tí vás budú kontaktovať so svojimi ponukami. A vy môžete porovnávať.

Výber je naozaj veľký – z vyše 5 300 firiem, počnúc architektami, cez stavbárov, inštalatérov, sklenárov, až po požičovne stavebných strojov a ďalších zistíte čo vám môžu ponúknuť, aj ako ich hodnotia zákazníci. Pri jednotlivých prácach je vždy uvedená najnižšia, stredná i najvyššia cena, ale aj rady a odporúčania, čo by ste ako zákazník o type práce, ktorý požadujete, mali vedieť.

Daibau, PR článok, reklama, nepoužívať

Osobný tajomník usporí čas i peniaze

Portál DaiBau.sk je rovnako príležitosťou aj pre živnostníkov a firmy. Mnohé sa s ním rozhodli spolupracovať najmä pre to, lebo im pomáha dôsledne využiť svoje kapacity. Je pre nich doslova osobným tajomníkom. Zhromažďuje otázky, preveruje seriózny záujem každého klienta, v prípade potreby získava ďalšie informácie a navrhuje realizáciu vybraných projektov. Stačí sa zaregistrovať, vyplniť svoj profil popisom o vás, doplniť ho obrázkami a môžete začať dostávať ponuky. Úsporu času pri vyberaní projektov, na ktoré chcete reagovať, určite oceníte.

Daibau, PR článok, reklama, nepoužívať

Každý klient chce dobrého majstra a každý majster chce dobrého klienta. Na portáli DaiBau.sk je miesto, kde sa môžu stretnúť.

chyba