Chcete lepšie bývať a neviete, ako na to? Tu sú rady expertov

Radi by ste zmodernizovali či prestavali svoje súčasné bývanie? Alebo uvažujete nad kúpou nehnuteľnosti a potrebujete pomôcť s jej financovaním? Experti na financovanie bývania poradia, ako na to jednoducho a rýchlo. Prezradia tiež, akú sumu môžete získať. A čo je najdôležitejšie, dokonca aj bez založenia nehnuteľnosti.

27.06.2022 00:00
PSS , pr, nepouzivat Foto:

Financie, ktoré potrebujete

Situácia v súvislosti s pandémiou koronavírusu, ale aj s práve prebiehajúcim konfliktom na Ukrajine a viac ako dvanásťpercentnou infláciou potvrdila, že treba myslieť na zadné vrátka a mať pripravenú istú finančnú rezervu na neočakávané situácie. Málokedy však ľuďom, napriek šetreniu, na financovanie bývania stačia vlastné prostriedky. Preto je potrebné pri riešení tejto situácie zvážiť aj iné formy, pomocou ktorých je možné zaobstarať si bývanie. PSS, Prvá stavebná sporiteľňa nájde riešenie pre každého klienta.

Jedným z nich je napríklad úver bez založenia nehnuteľnosti, a to až do výšky 50 000 eur. Klienti tieto peniaze najviac využívajú na modernizáciu alebo prestavbu bývania. Nie je to však podmienka. Úver môžete použiť na akýkoľvek účel, ktorý je určený na bývanie, napríklad aj na kúpu bytu alebo domu, výstavbu nehnuteľnosti alebo na kúpu a inštaláciu zariadení využívajúcich alternatívne zdroje energie.

O úver v PSS, Prvej stavebnej sporiteľni, môže požiadať aj človek v dôchodkovom veku, pričom túto možnosť väčšina konkurenčných bánk obmedzuje. Vďaka úveru z PSS, Prvej stavebnej sporiteľne si tak môžu aj seniori prerobiť napríklad kúpeľňu alebo toaletu na bezbariérové, čo im v ich veku významne zjednoduší život a znížia tak riziko možných vážnych úrazov.

Foto: PSS
PSS, pr, nepouzivat

Výhody úveru od PSS

Vďaka úveru bez založenia nehnuteľnosti od PSS, Prvej stavebnej sporiteľne si môžete splniť svoje sny o lepšom bývaní až do výšky 50 000 eur. Splácanie tohto úveru si môžete rozložiť až na 30 rokov, vďaka čomu budú splátky nižšie, váš rodinný rozpočet priveľmi nezaťažia, a navyše mimoriadne splátky sú zadarmo.

  • úver bez založenia nehnuteľnosti až do výšky 50 000 eur od Prvej stavebnej sporiteľne
  • splatnosť 30 rokov
  • po podpise úverovej zmluvy vyplatenie 90 % úveru a zvyšok po zdokladovaní účelu použitia
  • možnosť odkladu splátok, mimoriadnych splátok či predčasného splatenia

Vďaka týmto podmienkam máte riešenie vlastného bývania alebo prestavby na dosah, pokiaľ viete, na koho sa obrátiť. „Tie najvýhodnejšie podmienky úverov v PSS, Prvej stavebnej sporiteľni získajú naši existujúci klienti. Preto odporúčam uzatvoriť si zmluvu o stavebnom sporení a začať so sporením čo najskôr, aby ste v budúcnosti mohli využiť naše výhodné úvery na maximum,“ pripomína za expertov na financovanie bývania Martin Fuzák, produktový manažér PSS, Prvej stavebnej sporiteľne.

Aj vy chcete lepšie bývať? Kliknite na www.pss.sk alebo navštívte expertov na financovanie bývania osobne pobočkách, ktoré nájdete na celom Slovensku.

chyba