Úroková sadzba už od 3,79% p.a. pri päťročnej fixácii hypotéky!

PSS, Prvá stavebná sporiteľna, rozširuje svoju ponuku pre všetkých, ktorí chcú bývať ešte výhodnejšie. Je tu mojaHYPOTÉKA.

16.03.2023 00:00
nove byvanie, pr Foto:

PSS, Prvá stavebná sporiteľňa, ponúka úver na bývanie tzv. hypotéku s lišiackou úrokovou sadzbou. Ak teda uvažujete o výstavbe či kúpe novej nehnuteľnosti, alebo stavebného pozemku, tak dlhoroční experti na financovanie bývanie vám bytovú otázku pomôžu vyriešiť. „Vďaka novému úveru na bývanie budeme vedieť ešte lepšie napĺňať rôznorodé potreby našich klientov,“ hovorí Jochen Maier, člen predstavenstva PSS, Prvej stavebnej sporiteľne.

PSS, Prvá stavebná sporiteľňa, počas 30 rokov pomohla k lepšiemu bývaniu približne 2,5 milióna Slovákom, je teba vašim overeným partnerom a expartnerom v oblasti financovania bývanie. Práve preto ponúka viacero spôsobov, ako môžete bývať lepšie už dnes. Jedným z nich je – mojaHYPOTÉKA.

„Meníme pohľad na Prvú stavebnú sporiteľňu, našim cieľom je uistiť súčasných aj budúcich klientov, že ponúkame komplexné a relevantné portfólio produktov na financovanie bývanie,“ vysvetľuje Radoslav Mahút, riaditeľ úseku marketingu.

mojaHYPOTÉKA, 4 dôvody, prečo hovoríme áno

  • pretože úroková sadzba pri 5-ročnej fixácii začína už od 3,79 p.a.
  • pretože si teraz v PSS môžete refinancovať aj hypotéku z inej banky
  • pretože ak máte menej ako 35 rokov ušetríte na poplatkoch za poskytnutie až 400 eur
  • pretože nemusíte nikam chodiť, mojaHYPOTÉKA príde za vami

Výhody a benefity

Na to, aby ste získali mojuHYPOTÉKU, si u nás predtým nemusíte sporiť, pretože mojaHYPOTÉKA je úverom na bývanie zo zdrojov mimo fondu stavebného sporenia. A ak máte nejaké odvážne plány v oblasti bývania, tak vďaka mojejHYPOTÉKE, prekryjete, pretože jej výška sa môže pohybovať od 10 000 až 300 000 eur! Splácanie si môžete rozložiť podľa toho, aké sú vaše finančné možnosti, na 5 až 30 rokov. Úrokovú sadzbu si môžete zafixovať na 5 až 10 rokov, čo znamená, že výška úrokovej sadzby a mesačnej splátky úveru sa vám počas zvolenej doby nezmenia. Skvelé je, že je tu aj šanca predčasnej splátky raz ročne úplne bez poplatku. Môžete tak spraviť v lehote jedného mesiaca pred dňom uzavretia zmluvy o úvere, kedy môžete splatiť dokonca až 20% istiny úveru. Takto si môžete skrátiť celkovú dobu splatnosti alebo aj vám to viac vyhovuje, môžete si mesačnú splátku len znížiť a ponechať si pôvodnú splatnosť úveru.

KONTAKTUJTE NÁS

Viac sa dozviete na webe www.pss.sk alebo si dohodnite stretnutie s obchodným zástupcom, ktorý vás navštívi tam, kde vám to bude vyhovovať.

Reprezentatívny príklad

Poskytnutý úver bude vo výške 80 000,00 €, spolu s rizikovým životným poistením. Mesačne budete splácať 396,31 € (táto suma zahŕňa splátky úveru 372,31 € a poplatok za rizikové životné poistenie 24,00 €). Celkový počet splátok bude 360. Úroková sadzba úveru bude 3,79 % p. a. a bude fixná na 5 rokov. Celková doba splatnosti bude 360 mesiacov. Za poskytnutý úver zaplatíte celkovo spolu 144 721,60 € a celková RPMN bude 4,55 %. suma poplatkov zahrnutá do celkových nákladov bude 10 690,00 €. Zahŕňa poplatok za poskytnutie úveru 400,00 €, poplatok za znalecký posudok 150,00 €, celkový poplatok za poistenie nehnuteľnosti 1 500,00 € a celkový poplatok za rizikové životné poistenie 8 640,00 €. 

chyba