Aké boli top ponuky roka 2021? Firmy hľadali astronautov, MacGyvera či pivných apoštolov

Medzi tisíckami ponúk na najväčšom pracovnom portáli na Slovensku sa našli aj také, čo skutočne vynikali. Profesia vo svojej koncoročnej analýze už tradične predstavuje to najzaujímavejšie, čo priniesol rok 2021.

30.12.2021 09:09
práca, bicykel, čítanie, muž, zamestnanec Foto:
Ilustračné foto.
debata (1)

Posledná analýza z dielne Profesie v roku 2021 predstavuje najvtipnejšie či najzaujímavejšie ponuky. Rekordný počet pracovných príležitostí zabezpečil, že bolo z čoho vyberať. Na svoje si mohli prísť zrejme všetci. Dokonca aj milovníci vesmíru.

Aké sú teda najzaujímavejšie ponuky roka?

pracovna ponuka vydaj

Slovné hračky sú v našej koncoročnej analýze tradične veľmi obľúbené. Rovnoprávny prístup ku kandidátom a kandidátkam ešte viac.

pracovna ponuka pivny

„Dalo by sa to nazvať všelijako – obsluha v pivárni, zamestnanec remeselnej pivárne alebo pracovník prezentácie pivných produktov. Táto firma sa rozhodla ísť inou cestou. Na Profesii sa preto v roku 2021 hľadal vôbec po prvý raz pivný apoštol,“ približuje „top“ ponuky roka Nikola Richterová z Profesie.

pracovna ponuka macgyver

„V minulosti sme už zažili hľadanie Ironmana. MacGyver je však novinka. Ak viete pomocou kancelárskej spinky, pohára vody a gumovej rukavice zostrojiť vodíkovú bombu, mohli ste sa tento rok zamestnať v Ilave,“ vraví.

pracovna ponuka dispecer

Seriáloví hrdinovia mali tento rok evidentne úspech. Radosť by isto mal aj Semir z Kobry 11.

pracovna ponuka astronaut

„Znie to síce neuveriteľne, ale nie je to hoax. Európska vesmírna agentúra prostredníctvom našej stránky Profesia.cz skutočne hľadala astronautov. A keďže v pracovnej oblasti sa už vyššie dostať nedá, dovolili sme si túto ponuku vyhlásiť za víťaza,“ dodala Nikola Richterová.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #profesia #zamestnanie #pracovné ponuky