V Malackách sa uskutoční desiaty ročník divadelného festivalu

V meste Malacky sa od 21. septembra do 1. októbra uskutoční už desiaty ročník divadelného festivalu Zejdeme sa na hambálku.

20.09.2017 07:20
debata

Ako informovala Zuzana Chrustová z Mestského centra kultúry Malacky, ľudia sa môžu tešiť na profesionálne i ochotnícke divadelné súbory zo Slovenska a Českej republiky, sprievodný program a chýbať nebudú ani viaceré novinky.

Jubilejný desiaty ročník festivalu prinesie večerné predstavenia, inscenácie pre seniorov, pre žiakov základných a stredných škôl, pre deti, ale aj pre úplne najmenších, pre batoľatá. Všetky predstavenia si ľudia budú môcť pozrieť v Kultúrním domečku (kine) a Spoločenskom dome Mestského centra kultúry Malacky.

Sprievodné podujatia zase ponúknu výstavu Divadelného ústavu Bratislava, tancovačku či diskusiu s moderátorom Patrikom Hermanom. V sobotu 23. septembra bude pred budovou Inkubátora jarmok s rozprávkami, bubnovou šou, tvorivými dielňami či detskými hrami.

Vstupenky na jednotlivé predstavenia festivalu je možné zakúpiť v pokladni kina vždy hodinu pred akýmkoľvek filmovým či divadelným predstavením alebo elektronicky na internetovej stránke www.mckmalacky.sk. Kompletný program nájdu ľudia na stránke www.divadlonahambalku.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Malacky #pozvánky