Vyparáďte prváčika! Takto ho môžete obliecť na prvý školský deň!

Už len pár dní a v školách zazvoní prvýkrát zvonec. Táto chvíľa je veľmi dôležitá najmä pre prváčikov. Máte nejakého doma aj vy?

28.08.2014 07:00
školská móda - ako obliecť školáka - vizuálne... Foto:
Bomberové bundičky a "univerzitné" bundy s patentom boli v kurze celý rok a rozhodne nimi nepohrdnú ani vaše ratolesti. Klasika osvieženú farbami či nápismi sa skvelo kombinuje s denimom, ale napríklad aj so sukňami a volánikmi u malých školáčok.
debata

Či už je to malý školák, alebo školáčka, pre oboch je prvý školský deň veľmi výnimočný. A rovnako pristupujú k tomu aj mnohí rodičia. Súčasťou príprav nie je len zháňanie pomôcok do školy, čítanie či rozhovory o tom, čo deti čaká. Súčasťou je aj garderóba – v prvý deň vždy o kúsok slávnostnejšia ako po zvyšok školského roka.

Ak ste ešte nevyhútali, ako vyrazí v prvý školský deň do lavíc vaša malá prváčka, alebo prváčik, možno vás inšpirujeme. Pripravili sme dve inšpirácie. V galérii nižšie si tiež môžete pozrieť inšpirácie z lookbookov na detskú módu vo všeobecnosti.

zväčšiť V prvý školský deň ešte nemusí vaša ratolesť... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
ako obliecť prváčku na prvý školský deň V prvý školský deň ešte nemusí vaša ratolesť brať školskú tašku. Kabelka cez plece spoločne s pohodlnými, ale pôvabnými šatami, lakovanými balerínami a bielymi pančuškami v sebe nesie eleganciu, roztomilosť aj trošku retra.
zväčšiť Saká dnes už dostať aj v detských oddeleniach s... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
ako obliecť prváka na prvý školský deň Saká dnes už dostať aj v detských oddeleniach s odevmi. Navyše podobné, ako na obrázku, je pohodlné a vaše dieťa ho využije aj inokedy. Slávnostný prvok dodáva outfitu motýlik. Zvyšok je ladený so športovým nádychom.
Pestré vzory a potlače dievčatá milujú. Či už...
Pestré vzory a potlače dievčatá milujú. Či už...
+22Komfort a zároveň štýlovosť, tak trochu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #škola #prvák #garderóba #prváčka #ako obliecť dieťa na prvý školský deň