Za každým pohárom lahodného vína je množstvo fyzickej práce vo vinohradoch, dlhoročných skúseností vinárov a tiež lásky k alchýmii bieleho či červeného moku. Aby bolo víno jemné a zamatové, potrebuje, okrem iného, ideálnu zrelosť hrozna, správne načasovanie jeho zberu a presnú dávku slnečných lúčov. Tak vzniká kvalitné víno a presne také je aj jedno z najlepších slovenských vín – víno Matyšák.
Pozrite sa s nami, ako vzniká zamatové víno.
Rodina Sojákovcov sa už desaťročia s láskou a odhodlanosťou stará o svoje vinohrady a až vyše 80% svojej úrody odovzdáva na ďalšie spracovanie Matyšákovcom. Tí vypestovanému hroznu vyberú najvhodnejšiu cestu cez lisy na hrozno, sudy, fľašky až do našich pohárov. Dlhoročné skúsenosti, pracovitosť a pokora sú za každým dúškom, ktorým si pripíjame „Na zdravie“ pri každej šťastnej udalosti v rodine či s priateľmi.
Značka Matyšák je prísľubom najvyššej kvality vína a tiež oslavou toho, čo doma na Slovensku máme a dokážeme.
Vyrobené v spolupráci s Víno Matyšák, s.r.o.