Keď víno, tak od najlepších. Slovenské od Matyšáka

, 22.10.2019 11:00

Slovenské vína získavajú z roka na rok lepšie meno nie len doma na Slovensku, ale aj v zahraničí. Sú konkurencieschopné, no predovšetkým lahodné a kvalitné.

Za každým pohárom lahodného vína je množstvo fyzickej práce vo vinohradoch, dlhoročných skúseností vinárov a tiež lásky k alchýmii bieleho či červeného moku. Aby bolo víno jemné a zamatové, potrebuje, okrem iného, ideálnu zrelosť hrozna, správne načasovanie jeho zberu a presnú dávku slnečných lúčov. Tak vzniká kvalitné víno a presne také je aj jedno z najlepších slovenských vín – víno Matyšák.

Pozrite sa s nami, ako vzniká zamatové víno.

Rodina Sojákovcov sa už desaťročia s láskou a odhodlanosťou stará o svoje vinohrady a až vyše 80% svojej úrody odovzdáva na ďalšie spracovanie Matyšákovcom. Tí vypestovanému hroznu vyberú najvhodnejšiu cestu cez lisy na hrozno, sudy, fľašky až do našich pohárov. Dlhoročné skúsenosti, pracovitosť a pokora sú za každým dúškom, ktorým si pripíjame „Na zdravie“ pri každej šťastnej udalosti v rodine či s priateľmi.

Značka Matyšák je prísľubom najvyššej kvality vína a tiež oslavou toho, čo doma na Slovensku máme a dokážeme.

Vyrobené v spolupráci s Víno Matyšák, s.r.o.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ

#víno #slovenské víno #Peter Matyšák #Matyšák #ako sa to robí
Sleduj najnovšie články na našom Facebooku