Pokračovanie článku: Život v kúpeľoch sa pomaly vracia do normálu. Pýtali sme sa, kde budú zdražovať

Slovenské liečebné kúpele Piešťany

  1. Život v kúpeľoch sa pomaly dostáva do normálu. Po uvoľnení opatrení ožila i kultúra a spoločenský život, ktorý k pobytu v kúpeľoch patrí. Naši hostia sa môžu počas celého roka tešiť na množstvo kvalitných podujatí, a to nielen v kúpeľoch, ale i v meste Piešťany. Postupne sa k nám vracajú aj zahraniční klienti. Najviac z Českej republiky, Nemecka a Izraela.
  2. Z hľadiska ceny máme na tento rok pobyty nastavené. Samozrejme, nárast energií ovplyvňuje celkové fungovanie kúpeľov.
  3. Oproti minulému roku narástol počet klientov zdravotných poisťovní, ale aj samoplatcov. Máme širokú ponuku samoplateckých liečebných, relaxačných a wellness pobytov. Dlhodobo najobľúbenejším je Tradičný kúpeľný pobyt, pobyt Zdravie v Piešťanoch a rodinný pobyt All Inclusive.
  4. Unikátne sú naše prírodné liečivé zdroje, sírna termálna minerálna voda a peloid – sírne bahno. Špeciálnych procedúr máme niekoľko. Bahnisko je bazén s prírodným dnom, postavený priamo na výveroch sírneho bahna a termálnej minerálnej vody. Je to unikát, ktorý zrejme nikde vo svete nenájdete. U nás sa nachádzajú celkovo tri bahniská, každé na inom mieste. Procedúra Bahnisko, je vhodná pri liečbe pohybového aparátu. Voda a bahno prenikajú pokožkou až ku chrupavkám, tie vyživujú a tým liečia. Celé telo je po tejto procedúre príjemné prehriate a uvoľnené. Ďalšou unikátnou procedúrou je Peloidokinezi­oterapia. Je to presný súbor cvičení zápästia a prstov rúk v liečivom sírnom bahne. Naši lekári a fyzioterapeuti vyvinuli túto procedúru na základe výskumu a štúdií.
  5. Pokiaľ majú klienti akúkoľvek kontraindikáciu, kúpele absolvovať nemôžu. Ak si klient objedná samoplatecký liečebný pobyt, musí navštíviť lekára, ktorý mu urobí celkovú anamnézu. Pokiaľ sa počas vyšetrenia príde k akejkoľvek kontraindikácii, lekár neodporučí liečebný pobyt alebo neodporučí určitý druh procedúry.
  6. Áno. V hoteli Splendid Ensana Health Spa hotel ponúkame už tretiu sezónu All Inclusive pobyt. Pobyt je veľmi obľúbený, keďže zahŕňa plnú penziu, občerstvenie počas dňa a animácie pre deti. Rodičia si oddýchnu a deti sa do sýtosti zabavia.

Odpovedala: Andrea Platková, marketingová manažérka

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kúpeľný pobyt