Pokračovanie článku: Život v kúpeľoch sa pomaly vracia do normálu. Pýtali sme sa, kde budú zdražovať

Kúpele Lúčky

  1. Aj keď proces návratu do bežného stavu bude určite trvať dlhšie obdobie, vidíme pozitívne signály a snahu klientov stráviť bezpečnú dovolenku na Slovensku. Stále viac klientov si zhoršený zdravotný stav po prekonaní covidu obnovuje práve v kúpeľoch.
  2. Nepriaznivá ekonomická situácia vo svete aj u nás nás núti pre výrazne narastajúce náklady, aktívne pracovať s cenotvorbou.
  3. Nárast záujmu o kúpeľnú liečbu evidujeme najmä u samoplatiacich klientov, čo nás teší. Pre odklad viacerých plánovaných operačných zákrokov sa pacienti zdravotných poisťovní držia na rovnakej úrovni ako po minulé roky.
  4. Okrem krásnej prírody a jedinečnej minerálnej vody s vysokým obsahom vápnika, ktorá je mimoriadne vhodná na liečbu pohybového ústrojenstva, sú to napríklad unikátne procedúry. Rašelinový zábal s našou minerálnou vodou, moderný MLS laser vhodný na liečbu postcovidového syndrómu a problémov pohybového aparátu ale hlavne unikátne regeneračné procedúry.
  5. Konkrétnou anamnézou pacienta sa zaoberá náš kúpeľný lekár, ktorý pri dôslednom preštudovaní zdravotného stavu a vážnosti kontraindikácie dokáže stanoviť výnimku, napr. v prípade ľahkej inkontinencie je to zákaz spoločných procedúr.
  6. V lete už tradične evidujeme najvyšší záujem o kúpeľné pobyty. V našich kúpeľoch sú obľúbené aj rodinné pobyty, kde ja deti od 6 rokov vďaka pobytu Junior dostávajú kúpeľnú starostlivosť vo forme liečebných procedúr a vstupov do minerálnych bazénov.

Odpovedal: PhDr. Peter Mičko, marketingový manažér

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kúpeľný pobyt