Pokračovanie článku: Život v kúpeľoch sa pomaly vracia do normálu. Pýtali sme sa, kde budú zdražovať

Kúpele Nimnica

  1. V našich kúpeľoch sa, našťastie, život rozbehol takmer na plné obrátky. Obdobie po covide je však iné ako bolo pred covidom. Pribudla nám postcovidová liečba, o ktorú je veľký záujem a v ktorej máme merateľné a štatisticky významné úspechy. Covid ovplyvnil naše rozhodnutia v ďalšom smerovaní liečby, aktivít, výstavby.
  2. Ceny sme zvyšovali od januára a snažíme sa ich naďalej udržať. Je však pravdou, že náklady na energie enormne narástli, taktiež nám stúpajú mzdy zamestnancov, ceny potravín a nakoniec všetkého nakupovaného tovaru, materiálu, služieb.
  3. Záujem o kúpeľné pobyty výrazne narástol v porovnaní s predchádzajúcim obdobím v súvislosti s uvoľnením opatrení, znížením incidencie covidu, novou chuťou investovať do svojho zdravia. Nárast zaznamenávame tak u samoplatcov, ako i klientov zdravotných poisťovní.
  4. Naše kúpele sú výnimočné vo viacerých aspektoch. V prvom rade ide o nenahraditeľnú prírodnú liečivú minerálnu vodu s jej unikátnym zložením, ktorá je vhodná na vnútorné a vonkajšie použitie. K zdravotným benefitom prispieva aj vhodná mikroklíma, čo v kombinácii s množstvom slnečných dní zabezpečuje vhodné klimatické podmienky pre pobyt alergikov, astmatikov, na ktorých liečbu sa zameriavame. Nadmorská výška kúpeľov je zas ideálna pre ľudí s ochoreniami srdca. Veľkou osobitosťou našich kúpeľov je prepojenie liečby s psychologickou intervenciou psychológov a ponuka atraktívnych služieb psychologického centra vo forme individuálnych, párových poradenstiev, nácvikov relaxačných techník, rôznych bezplatných workshopov vedených psychológmi a pod.
  5. Naše kúpele navštevujú rodiny s deťmi predovšetkým v lete, ale neprofilujeme sa týmto smerom. Počas leta máme dobré skúsenosti s ambulantnou liečbou detských pacientov z okolia, ktorí tu absolvujú liečebný pobyt hradený zdravotnou poisťovňou.

Odpovedala: PharmDr. Silvia Pavlíková, obchodná manažérka

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kúpeľný pobyt