Ako je hradená kúpeľná starostlivosť, kto vypisuje a navrhuje túto liečbu, aké vyšetrenia musíte podstúpiť a čo robiť potom?
Kto má nárok na tento príspevok? Na čo všetko sa môže použiť? Treba oň žiadať? Zistite tu.
Jedenásť kúpeľných zariadení odpovedá na štyri otázky ohľadne návštevnosti, príspevkov na rekreáciu, zimných akcií a programov Zdravý chrbát a Obezita.
Počet ľudí, ktorí sa liečia v kúpeľoch, z roka na rok rastie. Dospelí si vlani liečili pre choroby pohybového ústrojenstva, deti najmä choroby dýchacích ciest.
Mnohé regionálne jedlá dlho prežívali v rodinách na vidieku. Lenže slovenský vidiek dnes vyzerá úplne inak ako pred dvadsiatimi či tridsiatimi rokmi...
Potravinoví inšpektori podrobili kontrolám na pesticídy viacero druhov potravín. Zistili, že Slovensko je krajinou s minimálnou chemickou stopou v potravinách.
Nájdu sa deti, ktoré si myslia, že mlieko sa rodí na polici supermarketov. "Mládež nastavuje zrkadlo našej práci,“ tvrdí Stanislav Voskár.
Každý kraj má svoju zlatú žilu, len ju treba objaviť. No kým zlato sa raz pominie, ovocinárstvo je ako perpetuum mobile. Občas ho niečo zabrzdí, ale je tu vždy.
Oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. To isté platí aj o agrochémii. Napríklad postreky chrániace vinič pred chorobami majú aj pozitívne, ale aj negatívne účinky.
Na začiatku boli spory o cenu mlieka a na konci zrod jedného z najpopulárnejších slovenských festivalov MňamFest Bánovce nad Bebravou.
Dušičky, MDŽ alebo Valentín? Slováci minú v kvetinárstvach najviac počas prvého z menovaných sviatkov.
Rozhovor so Štefanom Adamom, riaditeľom Výskumného ústavu ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, najstaršej poľnohospodárskej vedeckej ustanovizne na Slovensku.
Sprevádza nás od prvej do poslednej chvíle. Nemôžeme bez neho existovať, lebo je hmotnou podstatou ľudského žitia. A naozaj platí, že ako jeme, tak žijeme.
Slovenské vína získavajú z roka na rok lepšie meno nie len doma na Slovensku, ale aj v zahraničí. Sú konkurencieschopné, no predovšetkým lahodné a kvalitné.
Domácnosti pri zmene dodávateľa energií musia byť stále opatrné. Slovensko sa stále nezbavilo nekalých praktík zo strany podomových predajcov.
Pravidelná údržba tepelných zariadení zabezpečí spoľahlivú vykurovaciu sezónu.
Značka Starý Otec verí, že je lepšie, ak je výrobca k spotrebiteľovi blízko. Produkt sa tak dostane na váš stôl čerstvejší a nemusí byť významne konzervovaný.
Potravinárska komora Slovenska reaguje na nepravdivé informácie k označovaniu krajiny pôvodu potravín.
Slováci míňajú v nákupných centrách približne také isté množstvo peňazí ako v roku 2018.
S tým, že let môže mať meškanie, je asi potrebné počítať, na druhú stranu je dobré mať predstavu, aké dlhé také meškanie bude.
V mäsových produktoch siete Starý Otec nenájdete pomleté kosti, šľachy, odrezky ani hydinový separát. Šéf mäsovýroby je totiž pedant. Ako to v jeho prevádzke vyzerá?
Slováci elektromobily veľmi nekupujú. Od apríla do augusta tohto roku sa u nás zaregistrovalo 59 vozidiel s čisto elektrickým pohonom.
Dopyt po rekreačných nehnuteľnostiach na Slovensku neutícha. Ceny chát a chalúp medziročne rástli vo všetkých krajoch, čo samozrejme súvisí aj s celkovým rastom cien nehnuteľností.
Značka Starý Otec sa orientuje výlučne na kvalitné slovenské potraviny. Pozrite sa s nami, ako to vyzerá v jej pekárni.
Naše šatníky sú plné, každý z nás ročne vyhodí v priemere 4 – 12 kg šatstva. Na oblečenie míňame stovky eur ročne, 3 z 10 Slovákov nové kúsky dokupujú každý mesiac.