Študenti môžu ušetriť v lyžiarskych strediskách

Študenti môžu zahájiť lyžiarsku sezónu za zvýhodnené ceny, ktoré im zabezpečia študentské preukazy. Kde si ich môžu vybaviť a kde ich môžu následne využiť sa dočítajú v nasledujúcich riadkoch. Je to veľmi jednoduché.

30.12.2019 23:00
lyžovanie, lyžovačka, rodina, zima, sneh Foto:
Ilustračné foto.
debata

Lyžovanie a snowboarding patrí už k tradičným zimným športom. Silvestrovské lyžovačky a zimná sezóna sú v plnom prúde. Na Slovensku máme veľa stredísk, ktoré sa oplatí navštíviť, ale pre študentov môže byť takáto záľuba veľkou záťažou na peňaženku. Aj preto by si mali študenti čím skôr vybaviť preukazy na zľavy.

Mnohí študenti môžu aj tento rok využiť zaujímavé zľavy, ktoré ponúkajú práve študentské preukazy. Tieto zľavy sa týkajú zimných stredísk po celom Slovensku. Celý zoznam stredísk nájdete TU.

Stačí mať preukaz

Aj počas tejto sezóny si môžu študenti uplatniť zľavu pri kúpe skipasu vo viac ako 20 lyžiarskych strediskách na Slovensku. Čo k tomu študent potrebuje? Nie je to vôbec zložité, stačí preukaz ISIC, ITIC a EURO<26, ktoré mu zabezpečia spomínané zľavy. Takto môže ušetriť až 40 percent z ceny skipasu pre dospelého. Spomínané preukazy si môže vybaviť online na stránke isic.sk.

Nielen lacnejší skipas

Okrem zľavneného skipasu sa môžu študenti tešiť z rôznych zliav. Držitelia týchto preukazov tak môžu ušetriť aj na ďalších veciach, pretože v niektorých strediskách je možné si uplatniť i zľavu na stravovanie, ubytovanie na svahu alebo v blízkosti strediska či na servis a požičanie lyží a dokonca aj na lyžiarsku školu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lyžovanie #Isic #študentské preukazy #zľavy pre študentov