Súťaž: Hrajte o 3x kurz programovania pre deti

Využite voľný čas vášho dieťaťa efektívne a doprajte mu základné znalosti programovania

21.03.2023 07:58
Sutaz programko Foto:
debata

V spolupráci s naším partnerom Programko sme pre vás pripravili súťaž o 3× detský kurz programovania. Online kurzy sú určené pre deti od 2. do 9. triedy základnej školy, v ktorých sa naučia hravou formou programovať, tvoriť grafiku či strihať video rovnako jednoducho, ako ste sa vy naučili čítať a počítať.

Kurzy Programko.sk
Programko, pr, nepouzivat Kurzy Programko.sk

Ako vyzerajú lekcie Programka?

Všetky kurzy prebiehajú pod dohľadom skúseného lektora, ktorý má vždy na starosti len 2–4 deti a môže sa im tak naplno venovať. Počas desiatich lekcií (každá trvá 75 minút) sa deti okrem technických znalostí vycibria aj v riešení problémov, matematike a logike – a hlavne si všetko vyskúšajú v praxi pri tvorbe malých projektov: vlastnej webovej stránky, posterov a inej grafiky, resp. spoja všetko dohromady pri výrobe jednoduchej hry.

Programko, pr, nepouzivat Dávame do pozornosti Ako prebiehajú kurzy Programko? Prečítajte si viac info o online kurzoch programovania pre deti v tomto článku.

S lektorom môžete byť v kontakte aj vy – a dozvedieť sa na čo má vaše dieťa nadanie, ako mu pomôcť v ďalšom rozvoji alebo kam ho študijne viesť na strednej a vysokej škole.

Zapojte sa do súťaže a zabezpečte svojmu dieťaťu vedomosti, ktoré budú v jeho živote viac ako dôležité. Zoznam kurzov nájdete na stránke Pogramko.sk, kde sa môžete na kurzy aj prihlásiť, ak sa vám nepodarí vyhrať.

Napíšte nám najneskôr do pondelka 27. marca 2023 do formulára nižšie, o ktorý kurz pre vaše dieťa máte záujem a my v utorok 28. marca vyžrebujeme troch z vás, ktorí získajú kurz programovania pre deti podľa vlastného výberu.


Súťaž: Vyhrajte kurz programovania pre vaše dieťa

Výhercovia

Gratulujeme výhercom: Oľga, H., Horný Vadičov; Lucia H., Žilina; Helena S., Ivánka pri Dunaji

OUR MEDIA SR a. s., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava, IČO: 51267055, spracováva Vami vyššie poskytnuté osobné údaje za účelom usporiadania a vyhodnotenia súťaže, na základe § 13 odst. 1 písm. a) zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Vaše osobné údaje budú vymazané najneskôr po vyhodnotení hlasovania a vyhlásení výhercov súťaže, pokiaľ neexistujú iné zákonné lehoty na uchovávanie údajov. Usporiadateľ môže poskytnúť osobné údaje spoluorganizátorom alebo sponzorom súťaže/hry. Prenos zverejnených osobných údajov výhercov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.

Máte právo Vami daný súhlas odvolať a Vaše údaje budú bezodkladne vymazané. Ďalšia účasť na hlasovaní a v súťaži v tomto prípade nie je možná. Odvolať súhlas môžete e-mailom na adresu zodpovednej osoby Peter Šonkol, alebo listom adresovaným usporiadateľovi. Máte právo požadovať prístup, opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov a právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona č. 18/2018 Z. z.

Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu v denníku Pravda a na webovej stránke www.pravda.sk V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.

Podmienkou účasti v súťaži/hre je vyplnený a odoslaný formulár a správne zodpovedanie všetkých otázok a uvedenie kontaktu: Meno a priezvisko, mesto - obec, e-mail alebo telefón. Každý sa na súťaži môže zúčastniť len raz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #programovanie