3 splátky hypotéky zaplatíme za vás

- inzercia - Pri nákupoch, výbere dovolenky či rôznych iných bežných záležitostiach každodenného života sa často orientujeme podľa toho, čo je pre nás najlepšie, najzaujímavejšie, najkvalitnejšie a tiež, cenovo najvýhodnejšie. Rovnako postupuje väčšina z nás aj pri riešení otázky svojho bývania - mať ten najkrajší domov a cítiť sa v ňom čo najpríjemnejšie. K tejto predstave môže dopomôcť aj spôsob, akým vašu nehnuteľnosť financujete.

23.04.2012 13:00
debata
ČSOB hypotéka

Tým najčastejším je hypotekárny úver. Pokiaľ sa do konca mája 2012 rozhodnete pre hypotéku od ČSOB, ušetríte až 3 mesačné splátky, ktoré za vás zaplatí banka. Bez toho, že by sa výška splátok v budúcnosti akokoľvek navýšila či predĺžila doba splatnosti úveru. Peniaze, ktoré takýmto spôsobom ušetríte, môžete následne použiť na čokoľvek, napr. aj na kúpu zariadenia do vašej novej domácnosti. ČSOB vám pritom dá aj 100% zľavu z poplatku za spracovanie hypotéky.

Pri riešení bývania je potrebná flexibilita – časová i finančná. V ČSOB sa už do 24 hodín od podania žiadosti o hypotéku dozviete, či s ňou budete môcť pri financovaní kupovanej nehnuteľnosti počítať. Navyše, ak potrebujete peniaze „okamžite“, s ČSOB hypotékou máte možnosť rýchleho čerpania finančných prostriedkov, a to už do 2 hodín.

Okrem odpustenia 3 mesačných splátok na hypotéke môžete ušetriť aj inak. Napr. získaním nižšej úrokovej sadzby, a to vďaka aktívnemu využívaniu bežného účtu od ČSOB, alebo uzatvoreniu poistenia nehnuteľnosti a domácnosti či poistenia úveru pre prípad smrti, invalidity, práceneschopnosti a straty zamestnania.

Ak vám zostávajú peniaze nazvyš a chceli by ste ich použiť na splatenie určitej časti hypotéky, ČSOB umožňuje každoročne realizovať mimoriadnu splátku až do výšky 20% bez poplatku. Rovnako bezplatne môžete vyplatiť aj celý zostávajúci úver – vždy k dátumu obnovy úrokovej sadzby.

Najviac informácií o hypotéke sa dozviete v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, prostredníctvom ČSOB Linky 24 (0850 111 777) alebo na www.csob.sk.

debata chyba