Pravda.sk a dream.jobs spustia portál, ktorý pomocou umelej inteligencie spojí uchádzačov s ideálnymi pracovnými príležitosťami

Spojením inovatívneho startupu dream.jobs a webu Pravda.sk vznikne koncom roku 2023 nový pracovný portál, ktorý prináša revolúciu v hľadaní práce. Táto technologická inovácia, poháňaná umelou inteligenciou zjednodušuje proces hľadania pracovných ponúk a zvyšuje šance uchádzačov na získanie práce, ktorá bude nielen zodpovedať ich kvalifikácii, ale aj ich osobným cieľom a predstavám.

22.08.2023 07:00
Uspesna zena
debata

Vydavateľstvo OUR MEDIA SR verí, že spoločným projektom s technologickým start-upom dream.jobs, ktorý sa špecializuje na vývoj inovatívnych riešení postavených na umelej inteligencii, zmení dynamiku online spravodajského priemyslu a zároveň prinesie výraznú alternatívu k aktuálne monopolnému pracovnému portálu.

Projekt praca.pravda.sk bude pre užívateľov k dispozícii už koncom roka ako súčasť portálu Pravda.sk. Hľadanie novej práce bude efektívnejšie a menej stresujúce. Zamestnávatelia budú môcť zadarmo inzerovať voľné pracovné miesta. Tento portál poháňaný umelou inteligenciou má schopnosť načerpať z informácií o spoločnostiach a ich kultúre, čím poskytne ucelený obraz o tom, či daná pracovná pozícia zodpovedá hodnotám a preferenciám uchádzača. Záujemcovia o prácu nahrajú na portál svoj životopis, ktorý bude posúdený umelou inteligenciou, a na základe analýzy budú uchádzačovi ponúknuté iba relevantné pracovné ponuky, zohľadňujúce kvalifikáciu, skúsenosti, či ambície.

Spolupráca portálu Pravda.sk a dream.jobs otvára novú kapitolu spojenia online médií a trhu práce. Táto strategická aliancia ukazuje, že inovatívne partnerstvo môže priniesť výhody všetkým zúčastneným stranám – od čitateľov a uchádzačov o prácu, po zamestnávateľov, či samotné mediálne domy. S ohľadom na rýchlu dynamiku online sveta môže toto spojenie predstavovať vzor, ako prispôsobiť tradičné médiá moderným trendom a potrebám.

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #kariéra #umelá inteligencia #AI #Jobs #dreamjobs