Nový portál Domire.sk: Spoločný projekt, ktorý vstupuje na slovenský trh nehnuteľností

Na slovenskom internete od 25. 10. pribudne nový realitný portál. DOMIRE, inovatívny realitný portál, vstupuje na scénu s radom funkcionalít, ktoré prinesú užívateľom neporovnateľný komfort pri hľadaní nehnuteľností.

25.10.2023 06:00
domire obrázok Foto:
debata

Na slovenskom internete od dnes pribudne nový realitný portál. DOMIRE, inovatívny realitný portál, vstupuje na scénu s radom funkcionalít, ktoré prinesú užívateľom neporovnateľný komfort pri hľadaní nehnuteľností.

DOMIRE je výsledkom spolupráce Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska (NARKS) a spoločnosti OUR MEDIA SR, ktorá stojí za úspešným spravodajským portálom Pravda.sk. Táto spolupráca zabezpečuje nielen stabilnú podporu, ale aj odborný dohľad. Portál DOMIRE je podporený silným mediálnym vydavateľským domom, čím získava dôveru a prestíž, ktoré sú nenahraditeľné pri výbere spoľahlivého realitného partnera.

Vyhľadávanie na DOMIRE je intuitívne prepojené s mapou, užívatelia tak majú možnosť presného zobrazenia nehnuteľností vo vybranej lokalite. Sledovanie nových ponúk sa stáva jednoduchším a efektívnejším, vďaka prehľadnému rozhraniu portálu. Čo je však najdôležitejšie, DOMIRE nekladie obmedzenia na prezentáciu nehnuteľností – realitné kancelárie môžu bez akýchkoľvek obmedzení zdieľať bohatú fotodokumentáciu svojich ponúk.

V dnešnej fáze portál spúšťa spoluprácu s realitnými kanceláriami, ktoré budú môcť inzerovať svoje nehnuteľnosti. Nasledujúca etapa projektu predstavuje rozsiahlu mediálnu kampaň a dlhodobú marketingovú podporu, ktorá zabezpečí výraznú viditeľnosť portálu DOMIRE v očiach verejnosti.

odkaz
Domire logo

Ambíciou partnerov projektu je v roku 2024 začleniť DOMIRE medzi prvé tri najvyhľadávanejšie realitné portály na Slovensku. Ján Palenčár, prezident NARKS, zdôrazňuje: „Na základe požiadaviek realitných kancelárií sa NARKS už dávnejšie rozhodla vybudovať nový realitný portál a tak priniesť konkurenčné prostredie a inovácie. Väčšina realitných kancelárií vníma kriticky súčasný stav realitnej inzercie na Slovensku. Našim cieľom je však priniesť nielen cenovú, ale aj kvalitatívnu zmenu v oblasti prezentácie nehnuteľností.“

Jan Svoboda, predseda predstavenstva OUR MEDIA SR vníma projekt ako začiatok ďalšej úspešnej značky: „Pre náš mediálny dom je príjemnou výzvou byť pri zrode nového projektu a mať možnosť podieľať sa na jeho budovaní. Pre našich viac ako 2 mil. čitateľov mesačne tak vznikne nový obsah a služba, ktorá sa stane pevnou súčasťou našich úspešných značiek.“

CEO DOMIRE, Martin Barborka, zdôraznil výhodu úzkej spolupráce s realitnými kanceláriami: „Aj keď sme novinkou na trhu, opierame sa o skúsený tím s dlhoročnými skúsenosťami, či už v oblasti vývoja softvérových technológií alebo realitného obchodu a procesov. Výhodou DOMIRE bude aj úzka spolupráca s realitnými kanceláriami, ktoré vnímam ako dôležitých partnerov portálu.“

Jozef Bombiak, CTO spoločnosti Vederie, zakončil: „Našou úlohou je integrácia najnovších technológií do realitného portálu, či už na úrovni umelej inteligenice, blockchain či big data. Cieľom je poskytovať také služby návštevníkom, ktoré zatiaľ na Slovensku nie sú bežné.“ DOMIRE sa tak stáva modernou platformou, ktorá mení pravidlá hry na slovenskom realitnom trhu. S podporou NARKS a OUR MEDIA SR otvára nové možnosti pre realitné kancelárie i náročných klientov hľadajúcich svoj ideálny domov.

domire obrázok Dávame do pozornosti Nový realitný portál Domire.sk vstupuje na slovenský trh. Pozrite si ponuku nehnuteľností

Partneri projektu:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #realitná kancelária #Domire