Jogu, meditácie a zdravý životný štýl priblíži festival v Seredi

Budúci víkend sa milovníci jogy a zdravého životného štýlu môžu stretnúť v Seredi. Bude tam festival jogy, hudby a zdravia s názvom Avatarfest.

07.11.2018 10:00
joga, cvicenie, jogin, Foto:
Joga sa zatiaľ nedá považovať za terapiu na depresiu, no podľa všetkého je vhodným doplnkom k tradičnej liečbe.
debata
Pôjde už o piaty ročník, ktorý sa uskutoční v Dome kultúry. A to 17. a 18. novembra. Na programe budú rôzne druhy jogy, meditácie, prednášky o bylinkách, správnom dýchaní a o všetkom, čo so zdravím súvisí.

Vystúpi i spirituálna speváčka Giita Rani, ktorá zaspieva na Slovensku po prvý raz. Speváčka pochádza z Nórska a so svojou hudbou precestovala celý svet.

„Chýbať nebudú inštruktori jogy, prednášky zamerané na alternatívne spôsoby liečby a koncert liečivej hudby k tomu určite patrí,“ informoval organizátor Norbert Zaťko. V Divadelnej sále sa uskutoční hudobno-tanečná módna prehliadka s názvom Dance of soul. Pripravil ju Lighthouse club Trnava a módny salón Marchalé z ručne maľovaného hodvábu a biobavlny. Návštevníci si budú môcť zacvičiť jogu s Fredym Ayisim.

Festival vyplní i slovenská premiéra filmu Mantra. Nakrútila ho režisérka Georgia Wyss, ktorá je producentkou dokumentárnych filmov aj o hudobníkoch ako Aretha Franklin, Tina Turner, Eros Ramazzotti či Paul McCartney. „Je to film o sile, význame, podstate a účinkoch pôsobenia mantier,“ poznamenal Zaťko.

debata chyba
Viac na túto tému: #voľný čas #jóga #seniori #bylinky #meditácie