Slovenská pekáreň ponúka špecifické produkty, ktoré inde nenájdete

10.09.2019 06:00

Drvivá väčšina potravín, ktoré sa na Slovensku dopestujú alebo vyrobia, sú minimálne rovnakej kvality, ak nie kvalitnejšie, ako tie, ktoré sa k nám vozia zo zahraničia. Ak sa pozriete na potravinové škandály, ktoré sa za posledné obdobie prevalili, je to len utvrdenie v tom, že nakupovať doma sa oplatí.

Dôkazom toho je značka Starý Otec, ktorá sa orientuje výlučne na kvalitné slovenské potraviny. Vlastná pekáreň Starého Otca ponúka špecifické produkty, ktoré inde nenájdete. Napríklad úžasný kváskový či špaldový chlieb, po ktorých je veľký dopyt. Mrkváče, bryndzovníky či slnečnicové krekry si našli svojich stálych fanúšikov.

Z denného pečiva sú špecialitkou motáky alebo dvojkoláče. Ich zvláštnosťou je, že plnky v nich nie sú priemyselné, ale vyrábajú sa pred samotným pečením, čo je na chuti výrazne poznať.

Rožky s bravčovou masťou tiež nenájdete kdekoľvek. U Starého Otca sú však vyhľadávaným produktom, kvôli ktorému sa sem zákazníci vracajú už 7 rokov.

Pozrite sa s nami, ako to vyzerá v pekárni u Starého Otca.

Ako sa to robí: V pekárni u Starého Otca
Táto epizóda vznikla v spolupráci so Starý Otec a.s.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ

#starý otec #pekáreň #ako sa to robí
Sleduj najnovšie články na našom Facebooku