Pokračovanie článku: Život v kúpeľoch sa pomaly vracia do normálu. Pýtali sme sa, kde budú zdražovať

Kúpele Červený Kláštor Smerdžonka

  1. Len čo sa situácia začala zlepšovať, tak pribúdali aj klienti so záujmom o kúpeľnú liečbu alebo o relaxačné či wellness pobyty. K tomu dopomohlo aj výrazné uvoľnenie opatrení, na ktoré čakali predovšetkým klienti hľadajúci krátkodobejšie pobyty.
  2. Zatiaľ sme ceny nezvyšovali. Veľmi neradi by sme pristúpili k tomuto kroku, preto situáciu neustále sledujeme a vyhodnocujeme.
  3. Väčšinu liečebných pobytov u nás tvoria klienti zdravotných poisťovní. O liečbu v kúpeľoch evidujeme každoročne narastajúci záujem, aj keď pandémia tento rast, samozrejme, pribrzdila.
  4. Sme hrdí na systém respiračnej fyzioterapie, kde naši fyzioterapeuti aktívne pracujú s klientmi niekedy až na individuálnej báze. To ocenia najmä tí, ktorí majú problém s dýchacími cestami. Manuálna fyzioterapia pomáha zase všetkým ostatným, keďže len málo ľudí nemá problém s bolesťou chrbta či kĺbov. Dbáme aj na dôkladnú edukáciu správneho stoja, chôdze a dýchania. Unikátne je aj prostredie Pieninského národného parku. Čistý vzduch a zdravá minerálna voda Smerdžonka sú darmi prírody, pomocou ktorých liečime. Kombináciou prírodných zdrojov, zdravotnej starostlivosti našich odborníkov a moderných zdravotníckych zariadení dosahujeme výborné výsledky liečby. To potvrdzujú najmä návraty stálych klientov. Navyše, po vybudovaní nového wellness centra s bazénom sa hlási aj početné množstvo úplne nových žiadostí o kúpeľnú liečbu, keďže ich vo voľnom čase lákajú aj tieto aktivity.
  5. Konkrétne pri inkontinencii sa snažíme vychádzať klientom zdravotných poisťovní v ústrety a ak im poisťovňa schváli kúpeľnú liečbu, tak ich radi u nás na pobyte privítame.
  6. V ponuke máme pobyt s názvom Rodinná idylka, ktorého súčasťou sú vstupy do bazéna a využívanie športovísk a voľnočasových aktivít v areáli kúpeľov. Počas leta je o pobyty v našich kúpeľoch enormný záujem bez ohľadu na cieľovú skupinu. Aj vďaka novému wellness centru s bazénom pre dospelých i tých najmenších, areálu so športoviskami, voľnočasovými aktivitami, detským ihriskom s trampolínou, či veľkou lanovou pyramídou si nás čoraz častejšie vyhľadávajú aj rodiny s deťmi. Nesmieme pritom zabudnúť, že v okolí je niekoľko možností výletov za účelom spoznania historických pamiatok, turistiky a cykloturistiky či nevšedného splavu Dunajca na pltiach a raftoch.

Odpovedal: Ing. Vladimír Šmída z marketingu kúpeľov

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kúpeľný pobyt